Mr. Black: Luminizing Peel-off Black Mask // Review

11:03 PM

Vraćam se beauty postovima, jer šta bih ja drugo pisala. Ja sam onaj tip osobe koja nikada pre nije koristila maske za lice i onda probam jednu i sad ne mogu da prestajem da ih kupujem. Pisala sam već o jednoj maski za lice a sada je na redu i druga koju posedujem. Upoznati ste sa trendom crnih maski za lice, čini mi se da to sada i nije tako popularno, ali mislim da svi želimo da isprobamo te maske ili da ih čak i sami napravimo. Mitiseri su veoma čest "problem" na licu, svi ih imamo, nekima su više izraženi nekima manje i cela euforija crnih maski za lice nas je naterala da nešto preduzmemo povodom invazije crnih tačkica na našem nosu. Iskreno, nikada pre nisam primećivala mitisere na mom licu a sada ne mogu a da ih ne vidim. Zato se pojavila crna maska i kod nas koju sam morala odmah da probam.


Zašto sam je kupila?
Za Mr. Black crnu masku sam saznala preko reklame i obično ne verujem reklamama ali sam bila oduševljena činjenicom da se pojavila prava crna maska kod nas. Barem sam tako mislila... Može se pronaći u DM-u i ja sam odmah otišla da je kupim. Ostala je samo jedna što me je obradovalo jer sam verovala da je zaista kvalitetna dok se toliko kupuje...

Cena?
Cena je bila oko 2000 što i jeste malo više za masku, ali opet sam mislila da radi pa je donekle opravdano...

Reč proizvođača...Upotrebom Mr. Black crne maske, dobićete odlične rezultate kod uklanjanja mitisera i bubuljica, hidratacije, regulacije tena, smanjenja otoka i crvenila. Vlaži suvu kožu i pomaže obnavljanje balansa masnoće kože. Pomaže sužavanju pora i čišćenju i daje prirodni tonus koži. Pomaže u sprečavanju stvaranja mitisera i začepljenih pora. Doprinosi čišćenju. hidrataciji i prehrani kože. Koža postaje mekana i glatka.

Upotreba: Nakon čišćenja kože, potrebno je toplim peškirom ili parom osloboditi pore, a zatim preparat u tankom sloju naneti na osušeno lice. Pažljivo zaobiđite predeo oko očiju i usta. Masku ostaviti na licu da deluje oko 15-20 minuta. Nakon što se maska potpuno osuši, lakim pokretima je oljuštite sa lica. Operite lice toplom vodom i stavite odgovarajući tonik ili kremu za hidrataciju. Redovnom upotrebom od 1-3 puta nedeljno za samo mesec dana postići ćete odlične rezultate.

Moji utisci...
Čim sam je kupila odmah sam je isprobala. Nisam smela da je nanesem na celo lice jer sam se plašila da će me boleti (gledala sam druge kako to rade) te sam je nanela na "kritična" mesta, odnosno na T zonu. Prvo, maska uopšte nije intenzivno crna kao što sam ja mislila i kao što inače treba da bude, više je providna. I kada stavite više slojeva neće se ništa promeniti... Nije mi to pokvarilo utisak, ako radi onda mi je svejedno kako će izgledati na licu. Veoma je čudna tekstura maske, nekako je tečna što nisam očekivala. Sve sam uradila kao što su rekli, lice sam pokvasila toplim peškirom da otvorim pore, nanela masku, sačekala 20 minuta. Osetila sam zatezanje na licu dok sam držala masku ali kada sam počela da je skidam, ništa me nije bolelo i vrlo lako sam je skinula. Prvo sam bila srećna da je tako lako i bezbolno prošlo ali sam ubrzo shvatila i zašto. Nikakve promene na licu nisam videla, svi mitiseri su bili na svom mestu. Mislila sam da nešto pogrešno radim pa sam probala ponovo za nekoliko dana i tada sam otvorila pore parom. Masku sam nanela na celo lice i opet sačekala 20 min. Tada me je bolelo kada sam skidala sa obraza jer je skidala dlačice koje svi imamo na licu, ali opet ništa nije učinila povodom mitisera. I dalje su bili svi na mestu. Jednom sedmično sam ja nanosila oko 2 meseca i ništa se nije desilo. Tako se želela da ova maska radi i da mi pomogne, cena joj nije toliko niska a i to je jedina crna maska za koju sam ja tada znala. Ipak, nije se pokazala kao kvalitetna.


Mnogo sam bila razočarana jer sam navikla da ne grešim kad kupujem. Ali morala sam da naiđem i na nešto ovako. Moguće je da je moja koža nije prihvatila ili da postoji neki problem kod mene. Možda je nisam dobro nanosila. Svakako, ne kažem da ne treba da je kupujete. Ako želite, probajte je, ali se nemojte previše nadati. Ipak možda na vašem licu uspe, uradi svoje i možda budete prezadovoljni.

Ako imate ovu masku, pišite mi vaše utiske i kako je vi nanosite.

Da li ste probali ovu masku? Da li znate za neke druge crne maske koje mogu da isprobam?

xx Maria ♥

 • Share:

You Might Also Like

11 comments

 1. Love this! ♥  Please check out my latest post, too? I'd love to hear something from you! :)
  www.cielofernando.com
  FACEBOOK | INSTAGRAM

  ReplyDelete
 2. I tried this mask and it's so useful for me and my skin! So that's why I'm happy to see this post! So lovely review! nice photos!

  Visit my blog, Maleficent

  ReplyDelete
 3. Interesting product :)

  https://fasionsstyle.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Nisam imala priliku da isprobam Mr. Black proizvode, ali neke youtuberke su ih hvalile pa vjeruje da su dobri. Odličan review

  Delilah's Stories | Filmtastično

  ReplyDelete
 5. Nisam imala priliku da isprobam crnu masku. Ali ova mi izgleda kao fenomenalna i kao da dobro djeluje. Sviđa mi se tvoj način pisanja recenzija ❤️❤️❤️

  I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

  ReplyDelete
 6. Izgleda odlično, volela bih da je probam! Super recenzija draga! xoxo
  Vesna - Home Chic Club

  ReplyDelete
 7. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 8. Hello From Poland Dear!
  U are amazing!
  I love Your blog, so
  I follow U, maybe U follow me back?

  https://nataliazarzycka.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. Great post dear

  Would you like follow each other? :)
  https://panidomubloguje.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 11. Ajme, imam neki osjećaj da niti jedna zapravo ne radi. Jer sam do sada probala tri i niti jedna nije radila kao u svim videima.

  Felizhanna.blogspot.com

  ReplyDelete